Új Terminátor film a Deadpool rendezőjétől jöhet?!

A Deadline arról számolt be, hogy James Cameron és a Deadpool rendezője, Tim Miller a Skydance-szel (Terminator: Genisys) karöltve új Terminátor filmet készítenek.

James Cameronhoz 2019-ben kerülnek vissza a Terminátor jogai, a filmből leghamarabb ekkor lehet valami, és állítólag Cameron lesz a film "keresztapja". A jogokat jelenleg David Ellison, a Skydance tulajdonosa birtokolja.

A forrás arról nem számolt be, hogy az új Terminátor filmmel valójában mi a tervük a készítőknek, tehát ebből még bármi lehet, de Tim Miller még akár a helyes irányba is terelheti a nyájat. Nyilván rendezőként, és mivel Cameron baromira el van havazva az Avatar folytatásokkal, így ő maximum producerként vesz részt a munkálatokban, ergo nagyjából csak a nevét adja hozzá.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

6 hozzászólás

  1. roope

    Az lenne az igazi ha James Cameron rendezné meg, mindegy mennyi ideig kellene rá várni biztos hogy ütne de nem kicsit.Azért az 1,2 rész az legenda.

    • Pont azért nem fogja Cameron rendezni mert ő is tudja hogy az első kettőnél nehezen fog jobbat csinálni.

      • Ráadásul Cameron a T2 óta nem csinált igazán jó filmet. A Titanic egy nyáltenger, az Avatar története pedig csak az újszülötteknek volt új. De azért jó ha van beleszólása a történetbe.

  2. Teminator film nekem bármikor jöhet. Főleg ha James Cameron is benne van valamilyen szinten.

    • Jöjjön, csak jó is legyen, bár nekem a legutóbbival nem volt bajom. A harmadik rész volt még gyenge, de szeretem, viszont a negyedik rész förtelem.

      • Ez érdekes. Nekem a negyedik rész kimondottan tetszett. Tetszett hogy végre a jövőbe helyezték a történetet és belepillanthattunk a háborúba.