Új premierdátumot kapott a Kung Fu Panda 3

A Variety értesülései szerint a DreamWorks Animation rendezkedett naptárjában, így a Kung Fu Panda 3 jövő év decembere helyett csak 2016. március 18-tól támadja be a mozik büféit.

Új premierdátumot kapott a Kung Fu Panda 3

Az animációs folytatás eredetileg öt nappal a Star Wars: Az ébredő Erő (Star Wars: The Force Awakens) premierje után nyitott volna, viszont így "már csak" olyan filmek maradtak 2015 karácsonyi időszakára, mint a Dirty Grandpa, a Joy, a Mission: Impossible 5 és a The Revenant.

Így viszont a The Divergent Series: Allegiant: Part 1-nal kell megküzdenie a jobb számokért, de a szintén DreamWorks Animationös Boss Baby is ezen a napon nyit. És, ha már DreamWorks Animation, akkor tőlük jön még tavasszal a Végre otthon! (Home), valamint a B.O.O.: Bureau of Otherworldly Operations is, amelynek épp új premierdátumot keresnek.

Ha már második felvonás: a Warner Bros. is rendezkedett, akik az Andy Serkis-féle The Jungle Book: Origins premierjét halasztották el majd egy évvel, tehát 2016. október 21. helyett csak 2017. október 6-án kerül mozikba. Ez annyit jelent, hogy a Jon Favreau rendezésében készülő Disneys változat jóval hamarabb kerül a közönség elé, mint a Warneré. De módosítottak a Geostorm érkezésén is, melyet nem 2016. március 25-én mutatnak be, hanem csak 2016. október 21-én.

A Kung Fu Panda 3 történetéről egyelőre nem esett szó, de van még időnk megtudni a részleteket.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .