Új Exodus: Istenek és királyok szinkronos előzetes

Megérkezett az Exodus: Istenek és királyok (Exodus: Gods and Kings) legújabb szinkronizált előzetese, ami szám szerint a második Ridley Scott Bibliai témájú filmjéhez, amelyben Christian Bale oldalán Joel Edgerton is főszerepet játszik.

Ridley Scott a nagy dolgokban hisz. Új filmje a bibliai időkbe vezet, hogy nagyon kalandosan és még látványosabban mesélje újra a világ egyik legismertebb történetét, ahogy Mózes kiszabadítja népét az egyiptomi szolgaságból. Az ókori Egyiptom megteremtésében a digitális trükkök természetesen hatalmas szerepet játszottak. De ami igazán meglepő: a szemkápráztató látvány egy része nem a trükkasztalon született - valóban felépítették. Ramszesz fényűző udvarát Spanyolországban, Almeriában teremtették újra egy 204 holdas területen, melyet először buldózerekkel tisztítottak meg.

- A forgatás előtti egyik hajnalon álltunk Arthur Maxszel, a látványtervezővel, akivel már a Gladiátoron is együtt dolgoztam, egy magaslaton, és bámultuk a semmiből születő hatalmas várost - idézte fel a rendező. - Egymásra néztünk, és tudtuk: ez az eddigi legnagyobb filmünk. Óriási feladat volt. 3D-ben forgattam, ott a forgatási helyszínen 3D-ben vágtam. Olyan volt, mintha turistaúton járnék egy régi-régi világban: csak a filmezés végén jöttem haza a jelenbe.

Magyar bemutató 2:

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .