Új dátumot kapott a Kong: Skull Island és sztori is van

A Legendary Pictures égisze alatt készülő Skull Island új címet kapott, szóval mostantól Kong: Skull Island-ként emlegetjük, amelyet nem 2016. november 4-én mutatnak be, hanem csak 2017. március 10-én. A film nem csak 3D-ben, hanem IMAX 3D-ben is mozikba kerül, de ez még nem minden.

Új dátumot kapott a Kong Skull Island és sztori is van

A Legendary a Godzilla hátszelét akarja meglovagolni, hogy új szemszögből mutassa be a másik jól ismert fenevadat, King Kongot. Mindez Jordan Vogt-Roberts (A nyár királyai) rendezésében, Tom Hiddleston főszereplésével készül, amelyhez John Gatins (Kényszerleszállás) és Max Borenstein (Godzilla) körmölték a forgatókönyvet. Titokzatos és veszélyes ősi szigeten él a majmok királya, ahová betéved egy felfedezőkből álló csapat. A stúdió tisztelegni akar a korábbi filmekben látottak előtt, és egy teljesen új, különálló idővonalra helyezi a Kong: Skull Islandet.

Ha már premierdátumok, akkor a Yimou Zhang rendezésében készülő címnélküli Nagy Fal projekt pedig megkapta dátumát, melyet Amerikában 2016. november 23-án küldenek mozikba, és a kínai közönség is megkapja 2016 decemberében - természetesen ez is 3D-ben érkezik. A forgatást jövő tavasszal kezdik, viszont a főszereplők bejelentése még várat magára.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .