Tyler Perry dél-amerikai igaz története Amy Biehlről

A 34th Street Films a minap bejelentette legújabb filmjét, a The Year of the Great Storm-ot, amely mögött Tyler Perry, Ozzie Areu, Matt Moore, Russ Stratton és Johanna Baldwin producerek állnak.

Tyler Perry dél-amerikai igaz története Amy Biehlről

A történet Amy Biehl igaz történetét és örökségét meséli el, aki egy ösztöndíjas amerikai diák volt és Dél-Afrikában élt abban az időszakban, amikor az országban veszélyes fegyveres küzdelem zajlott az apartheid ellen. 1993-ban dühös fekete fiatalok egy csoportja támadt rá és megkéselte őt, amibe Amy belehalt. Szülei Dél-Afrikába utaztak a gyilkosok tárgyalására, és úgy döntöttek, az országban maradnak, hogy elősegítsék a változásokat. Később lányuk gyilkosai az ő segítségükkel politikai kegyelmet kaptak, és ketten közülük az Amy Biehl Alapítványnál kezdtek dolgozni. A filmben pontos képet kaphatunk arról, milyen egy polgárháború küszöbén álló ország, amelyben a nemzet jövője a tét az évtizedek óta uralkodó rasszizmussal szemben.

Doug Liman és George C. Wolfe szintén érintett a projektben, méghozzá executive producerként. A forgatókönyvet Johanna Baldwin jegyzi, aki folyamatosan nyomon követte a történteket Biehl húsz évvel ezelőtti halála óta, és közvetlen kapcsolatban állt a szülőkkel és a két férfival, akik részt vettek Amy meggyilkolásában, majd az alapítvány dolgozói lettek.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .