Túllépte a negyedmilliárd dollárt Brad Pitt zombifilmje

Tíz nap alatt $263 millió dollárt hozott Brad Pitt új filmje, a Z világháború (már a hazai mozikban!). Most már biztosan kijelenthető, hogy a $190 millió dollárból forgatott és hatalmas reklámkampánnyal beharangozott produkció nyereséges lesz, s ezzel megnyílik az út a folytatások előtt.

World War Z

A Paramount stúdió és Brad Pitt eleve trilógiában gondolkodtak, de amikor a Z világháború készítése tavaly döcögni kezdett - komoly utóforgatásokra és újravágásra került sor -, a stúdió jegelte a terveket. A film sikere nyomán azonban elillantak a kételyek. Ezzel Brad Pitt újabb szintre emelkedett: Plan B Entertainment nevű cége élén olyan producerré vált, akinek saját franchise-a van, amelynek készítésénél övé a döntő szó, és persze a nyereségből is jóval nagyobb részt hasíthat ki magának.

Ilyesmivel csak néhány sztár büszkélkedhet Hollywoodban, például Tom Cruise (Mission: Impossible-sorozat) vagy Vin Diesel (Halálos iramban-sorozat).

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .