Tulip Fever előzetes Alicia Vikanderrel

A The Weinstein Company gyártásában valósul meg a Tulip Fever, amelynek első előzetese ma délután befutott. A főszerepben az Oscar-díjas Alicia Vikander, aki mellett olyan neves színészek mutathatnak újat, mint Dane DeHaan, Christoph Waltz vagy Zach Galifianakis.

A Tulip Fever története a tizenhetedik századba kalauzol el, a helyszín Amszterdam, a cselekmény középpontjában pedig egy házas nő (Alicia Vikander) áll, aki szenvedélyes viszonyba bonyolódik azzal a művésszel (Dane DeHaan), akit azért kért fel, hogy portrét fessen róla. A szerelmesek úgy döntenek, tulipánhagymák eladásával próbálnak pénzt szerezni, hogy végül együtt megszökhessenek.

A filmet Justin Chadwick (Mandela: Long Walk to Freedom) rendezte Tom Stoppard forgatókönyvéből, amelynek alapjait Deborah Moggach azonos című regénye szolgáltatta. További szerepekben Holliday Grainger, Jack O’Connell, Dame Judi Dench, Matthew Morrison, Tom Hollander és Cara Delevingne. Az amerikai premier július 15-én lesz.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .