Transzcendens magyar plakát és hivatalos történet

Dr. Will Caster (Johnny Depp) a mesterséges intelligencia legelismertebb szakértője, egy olyan gép létrehozásán dolgozik, amely ötvözi a világ összes tudását az emberi érzelmek teljes skálájával. A sok vitára okot adó kísérletei híressé tették, ugyanakkor első számú célpontja lett egy radikális technológia-ellenes csoportnak, akik meg akarják állítani. Bármi áron. A veszélyes szervezet merényletet követ el a népszerű tudós ellen. Tettükkel egy számukra is teljesen váratlan folyamatot idéznek elő: Caster az általa kifejlesztett gép tesztalanyává válik. Caster felesége, Evelyn (Rebecca Hall), és legjobb barátja, Max (Paul Bettany) úgy döntenek, hogy a haldokló Will tudatát feltöltik a gépbe. Azonban, ha bármi kimarad, akár egy gondolat, vagy egy régi emlék már nem biztos, hogy ugyanannak az elmének adnak életet, akit egyszer ismertek...

Wally Pfister, Christopher Nolan házi operatőrének rendezői bemutatkozása Johnny Depp, Rebecca Hall, Cillian Murphy, Paul Bettany és Morgan Freeman főszereplésével. Egy csavaros, trükkös sci-fi, amely teljesen új megközelítésben tárja fel a gépek öntudatra ébredését. Pfister Nolan keze alatt érett rendezővé az elmúlt 15 év közös munkája során, de ahogy a rendező egy interjúban elmondta Nolan és ő más érzelmi háttérből jöttek, így ezzel a filmmel nagy meglepetést fog okozni minden nézőnek. A Transzcendens (Transcendence) jövő hét csütörtökön, április 17-én debütál a magyar mozikban.

Transzcendens magyar plakát

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .