Transformers: The Last Knight trailer

Upsz, a Transformers: The Last Knight trailere fölött kissé elaludtam. Tegnap esti anyag, megkésve bár, de nézzük, hogy Michael Bay mit művel az ötödik Transformers-filmmel, amelyet jövő nyáron csekkolhatunk. Főszerepben Mark Wahlberg, Josh Duhamel, Tyrese Gibson, Stanley Tucci és az újonc Isabela Moner is feltűnik, aki a film női főszerepét tölti be.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

7 hozzászólás

  1. Robbanás… robbanás…. Michael Bay…. robbanás :D Optimus gonosz lesz, Űrdöngó még most sem beszél! Ami marhára idegesít a második rész óta, mivel az első végén megszólal! De maradék részekben meg végig vinnyogja az egészet! A 4dik részt a mai napig nem néztem végig! :)

  2. Teljesen hidegen hagy ez a film. Ennyi rossz rész után már nem hoznak lázba egy jól vágott trailer. Unom már Optimust, Duhamelt és Ürdongót is. Tényleg mint ha nem lenne több karakter. Ráadásul ezek a csillagszórós robbanások is kurva unalmasak már.

    • Engem is, de úgyis bemegyek rá… egyszer látni kell, akkor meg legyen nagyvászon, ha meg véletlenül jól sikerül, még jól is jártam.

      • Itthon én is megnézem majd. De nem várom abszolút. A mozijegyet viszont nem éri meg számomra.

        • Ez is mindenkinél más. Anno az első részt még feliratosan vetítették, senki nem tudta, milyen filmre megy. :)

  3. Nekem már az első rész is csalódás volt a pisilő robotokkal meg a vicces alsógatyás ügynökkel. Persze én nem 15 éves voltam már, amikor az a film a mozikba került.