Tom Hanks most a levegőben válhat hőssé

Két héttel azután, hogy Clint Eastwood elvállalta a címnélküli Chesley "Sully" Sullenberger kapitányról szóló életrajzi film rendezését, máris újabb információk láttak napvilágot.

Tom Hanks most a levegőben válhat hőssé

A Deadline szerint a Warner Bros. már tárgyal Tom Hanksszel, hogy játssza el a hős pilótát. Amikor Eastwooddal lepacsiztak, még úgy tűnt, hogy ő maga fogja játszani Sullyt, de mint tudjuk, Tom Hankstől nem áll távol a hős kapitány szerepe, amellyel a Phillips kapitányra céloztak természetesen. A forgatás körülményei homályosak, és a premierdátum sem került szóba.

2009. január 15-én Sully Sullenbergert nemzeti hősként kiáltották ki, miután kényszerleszállást hajtott végre az US Airways járatával a Hudson folyón, és az utasoknak egyetlen haja szála sem görbült. A hibát a hajtóműbe berepülő vadludak okozták, azonban Sullynak hála 155 utas térhetett haza otthonába.

2009-ben Sully könyvet írt Jeffrey Zaslowval közösen, Highest Duty címmel, ami a film alapjául is szolgál, ebből adaptál forgatókönyvet Todd Komarnicki.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .