Titanic 3D feliratos előzetes

Hazánkban is bemutatásra kerül 2012 áprilisában a Titanic 3D-s változata, amely most megkapta magyar feliratos bemutatóját, melyet a tovább mögött lehet megnézni, ahol egy újabb kép és hivatalos sztori is akad.

 Titanic 3D 01

1912-ben indult útjára a világ legnagyobb, legelegánsabb, legbiztonságosabbnak vélt óceánjárója, a Titanic. A csodálatos hajón sokféle ember utazik, köztük Jack (Leonardo DiCaprio) és Rose (Kate Winslet), akik két teljesen különböző világból érkeztek, de mégis összehozza őket a sors. Amikor a vesztébe száguldó hajó jéghegynek ütközik, már nem csak szerelmükért, hanem az életben maradásukért is meg kell küzdeniük.

A látványos, izgalmas és romantikus történet 11 Oscar-díjat nyert; máig a világ második legsikeresebb filmje, és világsztárrá tette mindkét főszereplőjét. Rendezője, James Cameron azóta az Avatarral bebizonyította, hogy a világ legsikeresebb filmjeinek biztos kezű készítője. Most a mindenki által ismert Titanicot egy teljesen új technikával álmodta szélesvászonra kihajózásának 100 évfordulóján. A Titanic a 3D technikának köszönhetően újjászületik, hogy rajongói és új hívei együtt izgulhassanak szeretett hőseikért.

Magyar bemutató:

Titanic 3D 02

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .