Tiffany Haddish duplázik

A Girls Trip című vígjátékból ismert újonc, Tiffany Haddish feltör, mint a talajvíz, ugyanis a Variety szerint két készülőfélben lévő film kapcsán is érintetté vált.

Haddish esélyes a New Line égisze alatt készülő The Kitchen és a Universal Pictures-féle The Temp főszerepeire is. Előbbit az Egyenesen Comptonból írója, Andrea Berloff rendezi, aki ezzel a filmmel debütál rendezőként.

Az alapokat a Vertigo képregény sorozata adja, amelyet Ollie Masters és Ming Doyle álmodtak papírra, a történet pedig az 1970-es években játszódik, akkoriban az ír maffia Hell's Kitchenben (New York egyik városnegyede) tevékenykedett. Amikor az FBI emberei megérkeztek, több maffiatagot is letartóztattak. Ezután a feleségek veszik át a férjek helyét, és sokkal könyörtelenebben intézik az ügyeket, mint a férfiak valaha.

A The Tempben is láthatjuk a színésznőt, amelyet a Girls Trip producere, Will Packer támogat produceri tisztségből. A film vázlatai Dana Fox tollából születtek meg, aki újraírja ezt az elmondásuk szerint női főszereplős vígjátékot.

Érdekesség, hogy Tiffany Haddish az első fekete női stand-up komikus, aki vezethette a Saturday Night Live-ot, erre pedig múlt szombaton került sor.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .