The Nice Guys felnőttre vágott trailer

Mi a franc?! Új trend kezd kialakulni Hollywoodban? Az AMC meghozta a The Nice Guys első, és egyben felnőttre vágott előzetesét, ami bizony egy bő három perces anyag, és egyre több hasonló hosszúságú előzetes érkezik. Russell Crowe és Ryan Gosling alakítják e várományos főszereplőit, akik egy vagány poszteren is feszítenek, és egy jelenetkép is akad velük.

A történetről még az első hírben olvashattatok, ennek felidézésében segítenek a címkék. Egyébként Shane Black új vígjátékáról van szó, melyet 2016. május 20-án mutatnak be az Államokban. További szerepekben Kim Basinger, Beau Knapp, Keith David, Matthew Bomer és Margaret Qualley.

Red Band Trailer:

The Nice Guys új poszter

The Nice Guys felnőttre vágott trailer

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

5 hozzászólás

  1. Hollingsworth

    Shane Black nevét a Durr,durr és csók után megjegyeztem(ami egy kibaszott nagy film, 50szer biztos megnéztem) és itt is hozza ugyan azt a stílust! JÖHET! nagy bejövős!!!!! a wc-résznél besírtam!! :D

  2. zsocso

    És Shane Black irja az új Predatort is. Többek közt ezért is várom. Viszont az Iron Man 3-at is ő rendezte, ami szerintem az egyik leggyengébb Marvel film lett.

    • Más hangulatú volt, mint a korábbi részek. Mást toltak előtérbe.

      • zsocso

        Az nem is lett volna baj. De a közepétől teljesen elcsesződött az Iron Man 3. A fordulat a Mandarin-al, a fordulat Palthrow-al, a végső harc, mind mellément.