Teljes a War Horse stábja

Teljes a War Horse stábja

Az Empire tájékoztatása szerint Jeremy Irvine leszerződött a főszereplő Albert szerepére a War Horse-hoz, és ezzel teljessé vált a film stábja.

A Michael Morpurgo regénye alapján Steven Spielberg rendezésében készülő film története 1914-ben játszódik, amikor egy gyönyörű fiatal lovat eladnak a hadseregnek, és egy katonával a nyergében megtapasztalja a francia hadszíntér borzalmait. De Joey bátorsága még ennyi szörnyűség közepette is megérinti a körülötte harcoló katonák szívét, és így sikerül egymásból hitet és reményt meríteniük. De a ló szíve még mindig gazdája, a farmer fia, Albert után vágyódik. De vajon viszontlátják-e egymást?

Albertet tehát Jeremey Irvine alakítja, a szüleit pedig Emily Watson és Peter Mullan fogják játszani. Benedict Cumberbatch Stewart polgármestert, David Thewlis egy Lyons nevű karaktert, Niels Arestrup egy idősebb férfit, Cecile Buckens pedig az ő unokáját fogja megformálni. Feltűnik továbbá Nicolas Bro, David Kross, Leonard Carow, Rainer Bock, Robert Emms és Patrick Kennedy is.

A film bemutatási dátumát 2011. augusztus 10-re tűzték ki.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .