Szerencsés csillag

Szerencsés csillag

Taylor Schilling valószínűleg a világ egyik legszerencsésebb nője. Pályája elején áll, nemrég szerzett színészi diplomát a New York-i Fordham Egyetemen, és látszólag minden küzdelem, kerülőút vagy várakozás nélkül rögtön a legnagyobbakkal kezdett dolgozni. Kipróbálta magát egy tévésorozatban, és utána rögtön sztárok partnere lett: jelenleg Ben Affleck és John Goodman oldalán forgatja Affleck új rendezése, egy Iránban játszódó thriller, az Argo egyik főszerepét, de ebbe a munkába szinte közvetlenül az elmúlt évtized legnagyobb tinisztárja, Zac Efron mellől érkezett. Ők ketten a főszereplői a romantikus történetek nagy mestere, Nicholas Sparks műve, a Szerencsecsillag (The Lucky One) filmváltozatának.

Az ifjú színésznő és a talán első komoly, férfiszerepében feltűnő Zac Efron először nehezen jöttek ki egymással. Schilling ugyanis egyáltalán nem ismerte Zac elsöprő népszerűségének forrását: egy High School Musical-filmet sem látott.

– Már a próbafelvételek során elhatároztam, hogy amint lesz egy kis időm, kikölcsönzöm mindhárom HSM-filmet, és egy ültő helyemben végignézem őket – mondta a BuzzSugar riporterének a gyönyörű mosolyú színésznő. – Őszintén kíváncsi lettem Zac korábbi munkáira: mert kiderült, hogy a srác nagyon normális, helyes, és nagyon jó vele együtt játszani: még az erotikus jelenetünket is könnyen legyűrtük, kicsit sem volt kínos. A Szerencsecsillagnak köszönhetően, lehet, hogy huszonéves fejjel High School Musical-rajongó leszek.

IC Press

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .