Szerelemre hangszerelve szinkronizált előzetes

Az A Company Hungary július 24-én mutatja be a Szerelemre hangszerelve (Begin Again) című romantikus filmet a hazai mozikban. John Carney, az Egyszer rendezőjének új filmje lelkesítő komédia, melyben két elveszett lélek találkozásából csodálatos zene születik. A Szerelemre hangszerelve főszerepeiben olyan sztárok jutalomjátékát láthatjuk, mint Keira Knightley, Mark Ruffalo, Adam Levine (Maroon 5), Hailee Steinfeld és Mos Def.

Greta (Keira Knightley) és barátja, Dave (Adam Levine) a főiskola óta járnak, és közös szerzői a daloknak, melyekkel a férfi fellép. Amikor egy komoly kiadó szerződést kínál Dave-nek, New Yorkba költöznek, csakhogy a frissen szerzett dicsőség hamar a férfi fejébe száll, és szakít Gretával. A veszteségtől még kóválygó lány sorsa akkor fordul jobbra, amikor Dan (Mark Ruffalo), a levitézlett ex-lemez kiadó vezető egyik este meghallja énekelni egy kis East Village-i színpadon, és azonnal felismeri Greta nyers, átütő tehetségét. A véletlenszerű találkozásból egy kölcsönösen sorsfordító kapcsolat elbűvölő portréja formálódik ki, melynek hangkulisszáját a nyári fényben fürdő New York adja.

Magyar bemutató:

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .