Super Bowl 50 TV Spotok összegyűjtve: Eddie, Alice, X-Men, TMNT 2, Marvel, Coke, Dzsungel könyve, Cloverfield 2, Deadpool, Amerika Kapitány 3

Baromi sok film kapott reklámot a múlt éjjel megrendezett Super Bowl 50 reklámblokkjában, és mivel a mai napom sem épp úgy sikerült, ahogy terveztem, így egy posztba szedve hoztam meg nektek ezeket. Címekkel nem jönnék külön, hiszen mindegyik videónak van külön betekintője, és nem csak filmelőzeteseket, hanem különféle egyéb reklámokat is találtok a csokorban.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

4 hozzászólás

  1. zsocso

    Engem az Independence Day 2 totál megvett ezzel a 30 másodperccel.

      • zsocso

        Nekem nagy kedvencem volt tini koromban az első rész. Láttam vagy 50-szer. Akkoriban még órákig kellett várakoznom a video kölcsönzőben, hogy hozzájussak a Függetlenség Napjához. Nem úgy. mint most, hogy egyet kattintanak a fiatalok aztán a film után mehet a fikázás.

  2. pikto

    Ami engem illet, Alice, A dzsungel könyve, meg talán a 10 Cloverfield Lane? De az tuti hogy ezek többet értek mint a Half-time show, hát az borzalmas volt.
    Mondjuk a meccs is, hááát, nem a legjobb SB volt amit láttam, igazi védelmi csata, de a nagy öreg megérdemelte a gyűrűt.
    Üdv:
    pikto