Strandolnak a másnaposok

A Másnaposok sztárjai egyre jobban hasonlítanak egy ballagáshoz közeledő gimnáziumi osztály nagymenőihez. Összeszoktak: három teljes filmet forgattak együtt, milliárdos sikert arattak, sztár lett belőlük - nem is csoda, hogy nehezen búcsúznak egymástól és a sorozattól. A Másnaposok 3 (16) (The Hangover Part III, már a mozikban) elvarr minden szálat, megválaszol minden kérdést - nagyon úgy néz ki, hogy tényleg ez a vége.

THE HANGOVER PART III

A héten a párizsi bemutató után Rio De Janeiro került sorra. Ismét mindannyian megjelentek a bemutatón: Todd Phillips rendező mellett üdvözölte a brazil rajongókat Bradley Cooper, Zach Galifianakis, Ed Helms, Justin Bartha és persze az orvosból lett komikus, Ken Jeong is. Másnap pedig együtt siettek a partra, és estig együtt strandoltak. A közös tengeri örömködés odavonzotta a fotósokat: és Heather Graham megismételte a bravúrját. Bár a filmben kisebb szerepe van - ahogy a premiereken is rendre megtörténik - ismét a 43 éves bombázót figyelte mindenki.

- Amikor az első rész készült, én voltam az egyetlen ismert színész - nyilatkozta Graham -, azóta viszont az összes srácból igazi sztár lett. Nagyon örülök, hogy újra szerepet kaptam a filmben. Civilben unalmas alak vagyok, nem iszom, nem bulizom, örülök, hogy újra benne lehetek ezekkel a helyes srácokkal egy vad partiban.

IC Press

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .