Steve Pink jakuzziból a rendőrségre

Az MGM egy licitháború során tett szert Steve Pink író-rendezőtől egy rendőrös vígjáték, a Cop Swap forgatókönyvvázlatára - derült ki a Deadline beszámolójából.

Steve Pink jakuzziból a rendőrségre

Steve Pink társával, Jeff Morrisszal közösen hozzák tető alá a forgatókönyvet, amelynek alapjait valós események adják, egész pontosan egy olyan csereprogramról van szó, amelynek keretén belül a világ minden tájáról mehetnek rendőrök szolgálni Amerikában, de csupán egyetlen évre. A történet középpontjában két simlis Los Angelesi zsaru áll, akik azt a parancsot kapják, hogy vigyázzanak ezekre a zsarukra, akiket hazájuk kitagadott, és egy évig az ő őrsükön gyakornokok.

Állítólag hat-hét számjegyű összeget szánnak a projektre, de ez tovább nőhet így, hogy Pink lesz a rendező. Több stúdió is érdeklődését fejezte ki a Cop Swap irányt, amelyet naponta két stúdiónak küldtek ki. Először a Fox és a Lionsgate kapta kézhez a vázlatot, viszont amint az MGM is hallott a projektről, gyorsan megegyeztek Steve Pinkkel, akivel közösen készítik a Hot Tub Time Machine 2-t.

A forgatás részleteit nem ismerjük.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .