Step Up 4 - Forradalom holnap a WestEnd City Centerben

A Pro Video szíves figyelmetekbe ajánlja a Step Up 4 - Forradalom (Step Up Revolution) című szeptember 6-án a mozikba kerülő filmje kapcsán megrendezésre kerülő flash-mobot és az azt követő dance jamet, amire holnap, 2012. augusztus 24-én este 18:00-kor kerül sor a WestEnd City Centerben.

A film koreográfusai közzétettek egy koreográfiát erre a célra, amit az Urban Dance és partner tánciskoláinak lelkes táncosai fognak bemutatni a C&A előtti területen a Ferdinánd híd felöli bejáratnál. A film kapcsán a föld számos pontján voltak már hasonló produkciók, melyek felvételei elérhetőek a You Tube-on. Itt az ideje, hogy Magyarország is csatakozzon és nálunk is kezdetét vegye a forradalom. További részletek erre felé.

Dance Lesson:

A kétperces flash-mobot egy dance jam követi, ahol a táncosok megmutatják, mit tudnak még. Arra számítunk, hogy egyedülállóan remek hangulat lesz sok résztvevővel és látogatóval, amiről érdemes lesz hírt adni.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .