Statham a nagy J.Lo rajongó

Jennifer Lopez a könnyed, romantikus vígjátékok után végre egy pörgős akciófilmmel tér vissza, hogy újra megmutassa szexi, vagány oldalát. Nem kisebb profit választott társának, mint Jason Stathamet, aki legutóbb még Bruce Willis, Sylvester Stallone, és Arnold Schwarzenegger oldalán zsoldoskodott. A Parker (16E) (hazai bemutató: február 28.) egyszerre akció, krimi, thriller, ami magas fokon adagolja az adrenalint.

DSCF4719.RAF

Már javában forgatták a Donald E. Westlake népszerű regénysorozata alapján készült fordulatos, lendületes akciókkal teli Parkert, amikor a szexi latin díva is csatlakozott a stábhoz. Az energikus, kétgyerekes J.Lo még világkörüli turnéját sem szakította meg: Las Vegasi koncertjére is szinte egyenesen a sminkszobából szaladt a reptérre. J.Lo és a keményöklű akciósztár, Statham pedig annyira közel került egymáshoz a forgatás alatt, hogy a koncert után Statham lelkesen hívta J.Lo-t, hogy gratuláljon neki. - "Ha meghallom J.Lo egyik számát a kocsiban tuti, hogy felhangosítom a rádiót. Hatalmas rajongó vagyok. Minden vágyam, hogy végre eljussak a koncertjére is." - mesélte Statham az egyik internetes portál újságírójának.

A két színész között remek összhang alakult ki, ami elengedhetetlen is volt a gördülékeny munkához, hisz egy-két jelentben szó szerint testközelbe kerültek egymáshoz: az egyik pillanatban J.Lo Staham szeme láttára vetkőzik, persze csak hogy bizonyítsa nincs rajta lehallgató készülék, a következő pillanatban pedig már egy zuhany alatti erotikus jelenetnek lehetnek szemtanúi a mozinézők. Erre az eonline újságírójának Statham csak annyit mondott, miközben ott ült mellette a kissé zavarban lévő Jennifer: - "Elhiheted, hogy a forgatás minden pillanatára emlékezni fogok amit Jenniferrel töltöttem. Mégiscsak a világ egyik legszexibb csaját csókolhattam olyan helyen is amiről más csak álmodozik."

L1029318.DNG

A mindig tettre kész, vérprofi tolvajra már nem kell sokat várnunk. Parker február 28-tól a magyar mozikba is berobban, hogy csinos tettestársa segítségével bosszút álljon, és megkaparintsa a nagy szajrét.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .