Spears és a törpök

Britney Spears új színe: hupikék! A pop ikon twitter oldalán tette közzé a nagy hírt: felvett egy dalt, ami a nyár legfantörpikusabb filmjét, a Hupikék törpikék 2-t (KN) (The Smurfs 2, hazai bemutató: augusztus 1.) fogja feldobni. A dal címe: Ooh La La, szerzői pedig Dr. Luke, Ammo, Cirkut és J Kash.

- Gyerekkorom óta imádom a Hupikék törpikéket, és a fiaim meg a világ legnagyobb törprajongói - nyilatkozta az énekesnő. - Őket akarom meglepni azzal, hogy amikor nézik a filmet, egyszer csak énekelni kezd benne az anyukájuk! Tutira azt fogják erre mondani: Törpisztikus!

Spears és a törpök

A rendező, Raja Gosnell szerint a dal pompásan elkapta a törpös-partizós hangulatot. Így aztán az új törpfilm igazi szenzációja, hogy Katy Perry és Britney Spears együttműködését hozza: Perry adja a hangját a legszebb törplánynak, Törpillának - igazi, ezúttal nem lesz sok alkalma megszólalni, hiszen a második részben elrabolja és Párizsba hurcolja őt Hókuszpók; a megmentésére induló hősies törpöket pedig saját ellentörpjeivel, a két Komiszkával: Vexivel és Haxival próbálja legyőzni.

Félelemre szerencsére semmi ok. A sok kaland vége úgyis: hupikék!

IC Press

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .