Sonys szivárgás: Megvan az Aquaman rendezője?

A Sonyt ért támadások sorozata még mindig nem ért véget, ezúttal a The Daily Beast számolt be róla, hogy Michael De Luca és Amy Pascal arról leveleztek, hogy a Warner Bros. Jeff Nicholst (Take Shelter, Mud) nézték ki az Aquaman film fő székébe.

Sonys szivárgás Megvan az Aquaman rendezője

Gondolom, mondanom sem kell, hogy a Warner egyelőre nem reagált a hírre, és azt sem tudjuk, hogy stúdió tett-e ajánlatot a rendezőnek, vagy sem.

Az Aquaman címszereplőjét Jason Momoa játssza, akit a 2016-ban érkező Batman v Superman: Dawn of Justice-ban ismerhet meg a nagyközönség, de a karakter feltűnik a kétrészes Igazság Ligája filmben (Justice League Part 1 és Justice League Part 2) is, amelyek 2017-ben és 2019-ben érkeznek. Illetve, ne feledjük, hogy 2018-ban külön filmet is kap a karakter.

Momoa Zack Snydert szeretné a rendezői székbe, ami nem biztos, hogy összejön, hiszen a stúdió rábízta a kétrészes Igazság Ligája filmet is. A kérdés már csak az, hogy vajon elég lesz Jeff Nichols erre a feladatra?

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .