Sinister Six és Vasember az új Pókemberben

Most, hogy a Marvel és a Sony égisze alatt is újjászületik Pókember (Spider-Man), jöhet az, hogy vajon ki rendezi? A Latino Review szerint a két stúdió felkérte Drew Goddardot, hogy írja, majd rendezze meg a különálló új Pókember filmet, amelyben feltűnik a hírhedt gonoszokból álló Sinister Six csapata, valamint Vasember is!

Sinister Six és Vasember az új Pókemberben

A megerősítésre még várnunk kell, de meglátjuk, mi igaz ebből egyáltalán. A premierre elméletileg 2017 nyarán, július 28-án kerül sor, tehát annyira nagyon sokat nincs már messze. Nyilván a legnagyobb kérdőjel mégis az, hogy vajon ki kelti majd életre a címszereplőt?

Régóta pletykálják már, hogy ki lesz a Captain Marvel címszereplője. Jómagam annak örülnék legjobban, ha a legrégebbi jelölt, Jessica Chastain kapná meg a szerepet, de a Battlestar Galactica sztárja, Katee Sackhoff is elég nagy népszerűségnek örvend. Most viszont a Vikings sorozatból ismert Katheryn Winnick kezdett el kampányolni a szerepért. Winnick annyira kemény, hogy kijelentette, hogy készen áll megmérkőzni Sackhoffal a szerepért. Viszont az is tény, hogy Winnick visszatér a Vikings 3. évadában, ami könnyen közbeszólhat.

Bobby Cannaville fogja alakítani Paxtont az Ant-Manben, aki a Collidernek csacsogott egy keveset. Konkrétan azt ejtette el a színész, hogy karaktere egyáltalán nem olyan lesz, mint a Marvel képregényeiben. Ettől már csak az érdekesebb, hogy tónusát tekintve az Ant-Man erősen indie film hatású lesz.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .