A SHIELD ügynökei vezeti fel a The Inhumans-t?

A Badass Digest értesülései szerint A S.H.I.E.L.D. ügynökeiben vezetik fel az The Inhumans-t. Az előző néhány epizódban feltűnt egy földönkívüli obeliszk, ami Skye karakteréhez kapcsolódik. Innentől spoileres lehet azok számára, akik nem nézik a sorozatot!

A SHIELD ügynökei vezeti fel a The Inhumans-t

Az már kiderült, hogy valójában egy rejtett földönkívüli város kulcsa, ami feltehetőleg Attilan, és a S.H.I.L.D. mellett a Hydra is igyekszik megtalálni. Egy ősi Kree holttest is feltűnt, melynek eredete az egyiptomi piramisokig nyúlig vissza. A Kree-k ugyanis először ezer évvel ezelőtt érkeztek a Földre azzal a céllal, hogy elpusztítsák a bolygót. A holttest és az obeliszk is az Inhumanshez kapcsolódik. Bár Attilan városa valószínűleg feltűnik a sorozatban, az Embertelenek felbukkanására kevés esély van.

Ugyanakkor az sem kizárt, hogy bedobnak egy kapcsolódási pontot a Bosszúállók: Ultron korával (Avengers: Age of Ultron) is, és az ikrek, Skarlátboszorkány és Higanyszál is Embertelenek lesznek. Sőt, az oldal gyanúja szerint Skye is az Embertelenek közé tartozik, így a sorozat már évekkel a film premierje előtt felállítana egy kapcsolatot.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

2 hozzászólás

  1. zsocso

    Először jó ötletnek tünt nekem a Marvel univerzum. De mostanra kezd idegesiteni, hogy 10 filmet meg kell nézni ahhoz, hogy megértsem a történetet. Főleg ha összekapcsolják egy olyan sorozattal is, ami engem abszolút nem érdekel.

    • Valahol megértelek, viszont mivel én rajongok a Marveles alkotásokért, így lényegében ez nekem egy remek pont minden tekintetbe. Ellenben például aki nem nézi mondjuk a SHIELDet… kicsit gázos lehetett az Amerika Kapitány 2, főleg, hogy időben nem szinkronizálták össze a kettőt, amiből volt is botrány.