Shawn Levy is elvész a New Line Cinemánál

Shawn-Levy-Real-Steel-movie-image

Shawn Levy producerként felügyeli a The Lost című akció-vígjátékot, amely a New Line Cinema égisze alatt készül - adta hírül a Heat Vision Blog.

T.J. Fixman (Ratchet & Clank) tollából származik a forgatókönyv első vázlata, amely néhány jó útra tért bűnözőről szól, akik belekeverednek a felügyelőtisztjük meggyilkolásának ügyébe. Shawn Levy a 21 Laps Entertainment nevű produkciós cégével maga mögött producálja a filmet, de Billy Rosenberg és Dan Cohen is ugyanebben a tisztségben lesz jelen. A forgatás részletei egyelőre nem nyilvánosak.

Shawn Levy mostanság fejezte be a This Is Where I Leave You forgatását, amelynek főszereplőjét Jason Batman, Rose Bryne és Tina Fey alakítják.

T.J. Fixman a videojátékok világában kezdte pályafutását, és számtalan játékhoz írt forgatókönyvet, és ezek után bátran bízták rá a Ratchet & Clank filmváltozatának forgatókönyvét is. Márciusban hallottunk róla, hogy Charlie Day és Jason Sudeikis fogják alakítani a One Night on the Hudson főszereplőjét, amely T.J. Fixman első filmhez írt forgatókönyve alapján készül, a rendezés pedig Seth Gordonra vár.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .