Seth MacFarlane megúszta a halált

Seth MacFarlane szerencsés ember, és nem csak azért, mert napjaink egyik legsikeresebb rendezője, hanem mert 2001. szeptember 11-én lekéste az egyik gépet, amely a World Trade Center tornyába csapódott. A mázliban az ügynökének is része volt, aki elnézte az időpontot, így mire MacFarlane kiért a repülőtérre, már csak integetni tudott a felszálló gépnek. Sokan talán spirituális átalakuláson mennének át egy ilyen esemény hatására, MacFarlane azonban nem ilyen ember, teljesen hidegen hagyja a dolog. "Racionális ember vagyok - mondja a rendező. - Minden utasszállító repülőgép esetében van legalább egy ember, aki lekési. Akkor pont én voltam az, de statisztikailag lehetett volna bárki más is. Ennyi az egész, nem kell az egésznek különösebb jelentőséget tulajdonítani."

Seth MacFarlane megúszta a halált

MacFarlane már gőzerővel dolgozik Ted című bombasikerének folytatásán, a Ted 2-n (hazai bemutató: 2015. július) ami teljesen más irányba fog tartani, mint az előző rész, mert nem látja értelmét annak, hogy még egyszer megcsinálja ugyanazt. Ám amíg a trágár mackóval találkozunk, MacFarlane elkalauzol minket az általa megálmodott vadnyugatra, ahol rút halált halnak az emberek, és aki mégis életben marad, annak súlyos anyagcsere problémái alakulnak ki. A Hogyan rohanj a veszTEDbe (A Million Ways to Die in the West, hazai bemutató: 2014. június 12.) igazi sztárparádét vonultat fel, a főszerepekben MacFarlane mellett Amanda Seyfried, Charlize Theron, Liam Neeson és Giovanni Ribisi brillíroznak.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .