Schwarzenegger visszatér az új Terminátor filmben

Brutális, mennyi újragondolást jelentettek be csak az elmúlt két napban. Most épp Arnold Schwarzenegger ejtette el a Screen Dailynek adott rövid interjújában, hogy visszatér az új Terminátor filmben.

A jogokat 2019-ig James Cameron, a franchise kiagyalója birtokolja, és "keresztapaként", vagyis executive producerként felügyeli az új film gyártását is, amelyet egyébként az igencsak tehetséges Tim Miller (Deadpool) fog vászonra álmodni. A film producere David Ellison lesz a Skydance-szel (Terminator Genisys) maga mögött.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

6 hozzászólás

  1. Hát nem tudom, hogy a Genisys után hogyan akarják folytatni. Nekem tetszett az a film, de a rendezők mindig olyan helyzetbe hozzák magukat a hülye történetekkel, hogy valami kurva jó ötlet vagy valami oltári nagy baromság kell, hogy folytatni tudják.

  2. tokesrece

    Én nagyon szeretem Swarcit, de már öreg! A genesysbe ez a trottyos terminátor nekem nem jött át! Nem igaz hogy nem találnak egy kigyúrt utódot!
    De azért érdekel hogy Cameron milyen ötlettel áll elő.

    • Engem is érdekel, csak két kérdésem van:
      1, mikor lesz belőle valami? Ugye az Avatarokkal rommá van havazva…
      2, könyörgöm, Arnie ne CGI legyen… a nyögdíjas Terminátor meg a Genisysben is elég volt, habár ott nekem nem volt vele bajom, de jóból is megárt…

      • tokesrece

        Szerintem félkézzel simán levezényli, mint producer. Tuti hogy CGI Arni is lesz!! A Genesysbe Arni volt a legjobb! De már át kéne adnia a stafétabotot valaki másnak! Én David Bautista-t vagy Dwayne Johnson-t is simán elképzelném mint terminator!

  3. A Genisysben nekem sem volt bajom Arnolddal, de én sem akarnák mégegyszer egy öreg Terminatort látni. Találhatnának valami noname fickót, mint ahogy annakidején Arnolddal is volt.

  4. reza

    Imádtam majd mindegyik részét de ez kb olyan mint az indy 5 lesz Harrison Fordal, de terminator szerepre azért nehezebb színészt találni.Indy szerepére Chris Pratt nagyon fasza lenne, bár Shia LeBouf se lett volna rossz.