Sandler + Salma

Kiért hagynád el Salma Hayeket? A világ legtöbb férfija valószínűleg azt felelné: senkiért, de Adam Sandler másképp gondolkodik. A Nagyfiúk 2-ben (12) (Grown Ups, hazai bemutató: július 18.) Salma játssza a feleségét, aki legalább olyan jó társa a folyamatos poénkodásban, mint az első részben megismert haverjai, Chris Rock vagy Kevin James.

Sandler   Salma

Ám Sandler máris új vígjátékra készül: abban viszont Drew Barrymore lesz a partnere - akivel Az 50 első randit (50 First Dates) vitték sikerre. És ha ez nem volna elég, Sandler 2014-re még újabb meglepetéseket tartogat. Még egy filmet forgat, egy dél-korai sikerfilm remake-jét, melyben öngyilkosságot követ el, életben marad, és attól kezdve kísérteteket lát, akikért ő felel. Ijedtségre semmi ok, ez a történet is vígjáték lesz, a rendezést pedig Chris Columbus vállalja.

- Sokat dolgozom, sok emberrel kell együttműködnöm, szóval igyekszem úgy szervezni az életemet, hogy munka közben is haverok vegyenek körül - magyarázta az életfilozófiáját Sandler újságíróknak. - És bármi jön, remélem, lesz még alkalmam visszatérni a Nagyfiúkhoz: remélem, lesz még Salma Hayek újra a feleségem…

IC Press

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .