Sandler folytatja!

Adam Sandler él és virul. Azért öröm ezt hallani, mert az interneten újra és újra felbukkan ugyanaz a hír, amely az egyik legviccesebb amerikai színész-író-producer szörnyű svájci snowboard-balesetéről szól. Szerencsére egy szó sem igaz belőle.

Sandler folytatja!

Sőt: Sandler virgoncabb, mint valaha. Elkészült a Nagyfiúk 2-vel (Grown Ups 2, hazai bemutató: július) és nemrégiben félig tréfásan azt nyilatkozta, a harmadik részre is készen áll.

Az első részből ismert gyerekkori jó barátok a folytatásban ismét találkoznak: Kevin James, Chris Rock és David Spade természetesen másodszor is vállalta a főszerepet, és jött velük Sandler állandó tettestársa Steve Buscemi valamint Salma Hayek is, de Sandlernek mindez kevés volt. Csatasorba állította Taylor Swift két exét is: Taylor Lautner és Patrick Schwarzenegger is beszállt a közös bolondozásba, sőt, Shaquille O'Neal és Andy Samberg is csatlakozott a csapathoz.

IC Press

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .