Sam Worthington háborúja

Sam Worthington háborúja

A Vulture tájékoztatása szerint a Fox felajánlotta Sam Worthingtonnak a This Means War (Ez háborút jelent) című film egyik főszerepét, így a Terimántor: Megváltás (Terminator Salvation) után a színész ismét együtt dolgozhat McG rendezővel.

A filmben Worthington és Chris Pine két kémet fognak játszani, akik emellett nagyon jó barátok is, ám hamarosan viharosra fordul kapcsolatuk, miután mindketten beleszeretnek Reese Witherspoon karakterébe.

A film ötlete először 1998-ban merült fel, és ez idő alatt olyan nevek kerültek kapcsolatba a projekttel, mint Martin Lawrence és Bradley Cooper.

Worthington a Man on a Ledge című film stábjához is csatlakozott, melyben szintén a főszerep lesz az övé. Egy volt rendőrt fog játszani, aki azzal fenyegetőzik, hogy leugrik egy magas épület tetejéről, és erről egy rendőrségi pszichológus próbálja lebeszélni. Nem is sejtik, hogy az ugrás csupán elterelő hadművelet egy nagy értékű gyémántrabláshoz.

Véleményem: a mai nap tele a padlás jobbnál jobb hírekkel. Ezt is kell egyáltalán kommentálni? Mikor ülhetek be a klimatizált moziterembe bármelyik film elé is?

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .