Ryan Gosling lehet az új Rambo

Sylvester Stallone egészen jó helyre fekteti be az energiáit, ugyanis a Creedről jókat írnak a kint ítészek, és ennek népszerűsítése közben némi John Rambo morzsa is akad.

Sylvester Stallone Ryan Goslingot akarja Rambónak

Ugye Stallone fontolóra vette, hogy elteszi láb alól a karaktert, amire a Rambo 5-ben kerülhetne sor, de az sem lenne meglepő, ha rebootolnák a franchise-t. A kérdés már csak az, hogy ebben az esetben ki venné át a jól ismert hős szerepét?

Rambónak az évek során sok olyan küldetése volt, amiket nem láthattunk, úgyhogy akár egy teljes reboot is beleférne, de nem biztos, hogy erre lesz is lehetőség, ha Sly tényleg úgy dönt, hogy megöli a karaktert. Amennyiben lesz Rambo reboot, Sly a Drive főszereplőjét, Ryan Goslingot akarja látni a főszerepben, ami egy kicsit lehet, hogy furának tűnik, mert Gosling nem a filmes Rambóra hasonlít, hanem sokkal inkább az eredeti könyvekben lévőre.

Ti mit gondoltok?

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

1 hozzászólás

  1. zsocso

    Na ne basszanak már fel ilyen faszságokkal!!!! Rambo=Stallone. Akkor inkább nyirják ki örökre a karaktert, mint hogy rebootolják egy nyálas mostani szinésszel.