Robert Downey Jr. lehet Dr. Dolittle

A The Hollywood Reporter arról adott hírt, hogy Robert Downey Jr. potenciális jelölt a Universal Pictures égisze alatt készülő The Voyage of Doctor Dolittle főszerepére, amelyből akár franchise is cseperedhet.

Igen, jól érzékelitek, ez az a karakter, akit Eddie Murphy is játszott az 1998-as Dr. Dolittle-ben, illetve annak folytatásában. Az alapokat itt is ugyanúgy Hugh Lofting 1920-as években megjelent gyermekkönyv sorozata adja, középpontjában pedig az az orvos áll, aki képes beszélni az állatokkal.

A Universal egy licitháborún kaparintotta meg a jogokat még a múlthét folyamán. Joe Roth és Jeff Kirschenbaum producerként felügyelik a filmet, de Susan Downey sem hiányzik majd a támogató nevek közül. Minden más részlet viszont elég képlékeny, hiszen Downey Jr. nem az a túl sok szabadidővel rendelkező színész, tehát a stúdiónak majd alkalmazkodnia kell, ha meg akarják tartani a színészt.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

8 hozzászólás

  1. Dr.Dollitle franchise. Ez de bénán hangzik. Mellesleg, ha Downey nem Vasembert játszik, akkor buknak a filmjei. Ennek is hasonló jövőt jósolok.

  2. Luigi

    Hát ezzel nem értek egyet. Szerintem a Sherlock Holmes 1-2 is jó volt tőle, a Bíró (itt annyit sajnálok, hogy nem Fekete Ernő a magyar hangja, az jobban dobott volna a filmen) meg a Trópusi vihar is. A séf is jó volt csak abban kevés volt a szerepe.

    • Én nem a filmek minőségéről irtam. Hanem, hogy Downey egyedül nem húzónév. Az általad emlitett filmek nekem is tetszettek. De a Biró kurva nagy bukta volt. A Sherlock filmeknél ott volt mellette Guy Ritchie és Jude Law. Ráadásul az egy bejáratott cim. A Trópusi Viharnak meg legalább olyan szereposztása volt, mint az Avengersnek. Talán a Kiss Kiss Bang Bang-ig kell visszamenni, ha egy olyan Downey Jr. filmet akarsz találni, amiben ő volt a húzónév és sikeres lett.

    • Vagy a Kiss Kiss Bang Bang. Az még a Vasember előtti korszakból, 2005-ből. Hatalmas film, és az a Shane Black rendezte aki aztán a Vasember 3-at is.

  3. fcasroma

    Egy ilyen jó színészt szomorú lenne egy ilyen felesleges és unalmas filmben látni

  4. Edete

    Csak nem Reboot szagot érzek a levegőben? Ez ám a váratlan hír!

  5. roope

    Ez még gyerekkori film talán még az egyik tv adón láttam 1000 éve Rex Harrison al nyugodjon békében, szerettem.