Robert Downey Jr. a Marvel bejelentéséről és Pókiról

Tegnap találkozhattunk Robert Downey Jr.-ral a Bosszúállók: Ultron kora (Avengers: Age of Ultron) karakterplakátján, aki készen áll szembeszállni teremtményével, azonban a színész a poszterről elszabadulva egészen érdekes hírt ejtett el. Arról van szó, hogy tegnaphoz képest nyolc nap múlva, vagyis jövő hét csütörtökön a Marvel nagy bejelentést készül tenni, és természetesen a részletekről fikarcnyit sem tudunk. Kezdődhet a találgatás!

Robert Downey Jr. a Marvel bejelentéséről és Pókiról

Másik hírben bukkant elő, hogy a Marvel és a Sony nem félnek kiteregetni a lepedőt, habár a múltkori hekkeléshez képest most jelentéktelen információt osztottak meg. A csodálatos pókember producereinek, Avi Aradnak és Matt Tolmachnak nem lesz beleszólása a Pókember (Spider-Man) rebootba, amelynek sorsáról nagyrészt a Marvel illetékesei fognak dönteni. Szóval az előbb említett két producer lényegében csak a nevét adja a projekthez, avagy nincs más dolguk, mint hátradőlni, és élvezni a becsorgó pénzt. Ez ám a munkahely!

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .