Ridley Scott Hitler ellen

Sir Ridley Scott nagyon elfoglalt ember. A 20th Century Fox következő hónapban mutatja be legújabb filmjét, az Alien: Covenantet, és a stúdió máris lestoppolta Scottot egy második világháborús filmre.

A Variety hozta le hírében, hogy a stúdió már megkezdte a tárgyalásokat Ridley Scottal, hogy rendezze meg a Battle of Britain című második világháborús filmet, amelynek forgatókönyvét Matthew Orton (Operation Finale) dobja papírra. A projekt jogait még tavaly szerezte meg a Scott Free és a Safe House Pictures.

A cselekmény az angliai csatára fókuszál, amelyben a Brit Királyi Légierő védelmet nyújtott az Egyesült Királyságnak Hitler náci légierejével, a Luftwafféval szemben 1940. július 10. és október 31. között. Ez a csata volt az első, amelyben Németország jelentős veszteséget szenvedett, ezért nem tudták megszállni Nagy-Britanniát.

Ha Scott el is fogadja a felkérést, még ott van neki az emberrablásos All the Money in the World, valamint a The Cartel is, ami szintén egy Foxos projekt, és akkor még nem említettem a többi Alien-filmet.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

1 hozzászólás

  1. Ez jól hangzik. A Black Hawk Down az egyik kedvenc filmem. Valami hasonlót összehozhatna még Scott.