Richard Curtis és az Idő

Richard Curtis és az Idő

Richard Curtis (Igazából szerelem, Rockhajó) kinézte magának az About Time rendezői székét, melyet ismét a Working Title Films égisze alatt dirigálhat le, adta hírül a The Hollywood Reporter.

Amennyiben sikerül egyezségre jutniuk, Richard Curtis saját eredeti forgatókönyvéből rendezi a filmet, viszont a projektről mindössze annyit árultak el, hogy egy kisköltségvetésű időutazós dráma. A Working Title-ös Tim Bevan és Eric Fellner remélik, hogy a forgatást nyár elején el tudják kezdeni. Tim Bevan és Eric Fellner közreműködtek Curtis legutóbbi rendezésénél, a Rockhajónál is.

Richard Curtis társtollnokként közreműködött Steven Spielberg Hadak útján (War Horse) című filmjénél is, ahol Lee Hall-lel osztotta meg a munkát. Richard Curtis a '90-es években szerzett magának hívnevet a Négy esküvő és egy temetés (Four Weddings and a Funeral) és a Sztárom a párom (Notting Hill) című vígjátékokkal, aztán 2003-ban debütált a rendezők sorában az Igazából szerelemmel (Love Actually).

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .