Resident Evil 6 és Underworld 5 premierdátumok

Szintén a Sony Pictureshöz tartozik az Underworld 5 és a Resident Evil: The Final Chapter is, amelyek új premierdátumot kaptak.

Resident Evil 6 és Underworld 5 premierdátumok

Az Underworld 5 már 2016. október 21-én mozikba kerül Amerikában, amikor a Universal Pictures folytatásával, az Ouija 2-vel és a Warner Bros. Geostormjával kell felvennie a harcot. Kate Beckinsale biztosan visszatér a vámpír, Selene bőrében, mellette pedig Theo James fog főszerepet alakítani, akivel már szintén találkozhattunk korábban is. A többiről a címkék regélnek.

Míg ezzel szemben a Resident Evil: The Final Chapter premierjét 2017. január 27-ére ígérik, ami egy abszolút tartható dátumnak tűnik, ha idén ősszel végre sikerül elkezdeniük a tényleges forgatást. Ebben a folytatásban Milla Jovovich biztos szereplőnek tűnik, és a minap Ali Larter visszatérését is megerősítették.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

2 hozzászólás

  1. lothor

    Legyetek szívesek áruljátok el, hogy a Kaptár 6-ot miért rakták 2017-re?! Ha már most forgatják, fel nem bírom fogni mi akadályozza meg a 2016-os premiert!? Nem értem Hollywood gondolkodását! Szépen kérek választ, mert szeretném megérteni.

    • godach

      “egy abszolút tartható dátumnak tűnik, ha idén ősszel végre sikerül elkezdeniük a tényleges forgatást”
      Még csak most fogják elkezdeni forgatni, na meg gondolom az utómunkálatok is rengeteg időt vesznek el, mivel a film (saccperkábé 70%-a) CGI.