Ratchet and Clank trailer

Film készül a népszerű Ratchet and Clank nevű népszerű videojáték alapján, amely már trailerrel fogad bennünket. A projekt a Rainmaker Entertainment és a Blockade Entertainment égisze alatt, Jericca Cleland rendezésében valósul meg, és 2015-re ígérik.

Trailer:

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

1 hozzászólás

  1. Nem is tudom, hogy hány órát vagy napot játszottam folyamatosan vele egyszerűen megunhatatlan volt annyit játszottam vele! A PS2-őm szabályosan kiégett annyit toltam rajta. Nagy kedvenc mindegyik része, viszont a PS3-masokkal még nem játszottam csak a végigjátszást néztem végig a Youtube-on. Szavakat nem találtam mennyire gyönyörű képvilággal, grafikával rendelkezett PS3-on, szenzációs volt na! :D Életem egyik legjobb játéka és a halálomig az is marad. A mai napig játszom vele!
    ÉS film készül belőle? Remek, egyszerűen remek.
    Ha olyan lesz vagy még jobb a látvány meg a grafika mint a konzolom és kap egy faja sztorit meg brutális fegyverarzenált akkor tuti biztos nem lesz bukta.
    Ezért érdemes két évet várni, komolyan.