Rachel Weisz és Colin Firth a halálvasúton

Rachel Weisz és Colin Firth a halálvasúton

Rachel Weisz szerepet kapott a Lionsgate és Jonathan Teplitzky rendező (Burning Man) közös filmjében, a The Railway Man-ben, számolt be a Variety.

A történet Eric Lomax önéletrajzán alapul, akit a hírhedt burmai "halálvasúthoz" küldtek dolgozni, és annak a történetét ismerhetjük meg, ahogyan japán katonák foglyul ejtették a II. világháború idején. Lomaxot még fiatalkorában fogták el, és csak később, felnőttként szabadult, de teljes mértékben a mai napig nem tudta feldolgozni az őt érő kínzó eseményeket.

Colin Firth fogja alakítani a középkorú Eric Lomaxot, Jeremy Irvinie pedig a fiatalkor énjét. Rachel Weisz felesége, Patti szerepében tűnik fel, aki meggyőzi férjét, hogy próbáljon megbocsájtani fogva tartóinak.

Jonathan Teplitzky rendezi a The Railway Man-t a Frank Cottrell Boyce és Andy Paterson által adaptált forgatókönyvből. A munkálatokat februárban kezdik angliai, thaiföldi és ausztráliai helyszíneken. Előreláthatólag 2013-ban kerül majd mozikba ez a nagyszerűnek ígérkező film.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .