A Sonyhoz került Quentin Tarantino új filmje

A Harvey Weinstein botrányt követően Quentin Tarantino arra kényszerült, hogy másik "otthont" keressen legújabb filmjének, és keresgélnie sem kellett sokáig, ugyanis a Sony Pictures hamar licitháborúba szállt, hogy ők állhassanak a rendező mögött, aki a Ponyvaregény óta folyamatosan együtt dolgozott a The Weinstein Companyvel

A Deadline arról is beszámolt, hogy Tarantino már tárgyalásokat folytat neves színészekkel, mint Tom Cruise, Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Margot Robbie és Jennifer Lawrence, akik számára a szerep is adott. Ezek alapján pedig úgy tűnik, hogy Tarantino újabb nagy dobásra készül, az pedig nem is kérdés, hogy várom-e.

A film jelenleg a #9 munkacímet viseli, amelyet a rendező kilencedik filmje lévén kapott, a cselekmény pedig Los Angelesben játszódik, a forgatásra pedig jövő nyáron kerülne sor, hogy aztán 2019-ben bemutathassák. A projektről nem most hallunk először, ez a film nem más, mint a Charles Manson gyilkosságról szóló anyag. A forrás szerint ugyanakkor a film csak olyan szinten szól majd a Manson család gyilkosságairól, mint a Becstelen Brigantyk Hitlerről, aki csupán egy-két jelenet erejéig bukkant fel.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

2 hozzászólás

  1. A Tarantino és a casting miatt érdekel, de a történet abszolút nem.