Premierdátumot kapott többek közt a The Conjuring 2

A tegnap esti Törtetők (Entourage) premierdátuma mellé még az Inherent Vice, Paul Thomas Anderson legújabb filmje is bemutatódátumot kapott, ami 2014. december 12-én debütál. Szintén Warneres projekt a The Intern, Nancy Meyers rendező új filmje, ami 2015. szeptember 25-én kezdi meg pályafutását.

Az Inherent Vice-nak a 20th Century Fox Exodusával és a The Weinstein Company Paddingtonjával kell megmérkőznie. A főszereplőket Joaquin Phoenix, Reese Witherspoon, Owen Wilson, Martin Short, Jena Malone, Josh Brolin és Benicio Del Toro alakítják. A The Internnek nem más lesz az ellenfele, mint a Sony Hotel Transylvania 2-je. Ennek főszereplőit Robert De Niro és Anne Hathaway keltik majd életre. Mindkét filmről volt már szó korábban, keressetek rá.

Nem sokkal ezután még a Deadline is berobbant néhány premierdátummal: A Démonok között 2 2015. október 23-án, a Mean Moms 2015. május 8-án, a How to Be Single 2016. február 12-én, a cím nélküli Démonok között spin-off, - vélhetőleg - az Annabelle pedig már idén október 3-án mozikba kerül a tengerentúliaknál.

A Démonok között 2-nek (The Conjuring 2) egyelőre nincs ellenfele, egy héttel Guillermo del Toro Crimson Peakje után érkezik. Az első rész írói, Chad Hayes és Carey Hayes már írják a forgatókönyvet, de arról nincs hír, hogy James Wan visszatér-e rendezőként, és hogy Vera Farmigát és Patrick Wilsont is viszontláthatjuk vagy sem.

Premierdátumot kapott többek közt a The Conjuring 2

A Mean Momsról épp a napokban esett szó, melynek főszerepére Jennifer Anistont akarták meggyőzni, és úgy tűnik, hogy sikerrel is fognak járni. Ez a film az Avengers: Age of Ultron és a Mad Max: Fury Road közötti héten kerül mozikba. A rendező Beth McCarthy-Miller.

A How to Be Singe a Lionsgate Gods of Egypjével és a Universal címnélküli kisállatos projektjével mérkőzhet meg 2016 Valentin napi időszakában. A főszerepre Lily Collinst győzték meg tegnap, a rendezés Christian Ditterre vár Marc Silverstein és Abby Kohn forgatókönyvéből. Drew Barrymore producerként bábáskodik ennél a filmnél.

Viszont az Annabelle spin-offról még nem adott megerősített információt a Warner, de a főszereplőket Annabelle Wallis és Ward Horton fogják játszani, amelyben az eredeti filmben látott elátkozott baba eredettörténetét ismerhetjük meg.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .