Premierdátumot kapott Blake Lively kémthrillerje

A Deadline hozta le a hírt, miszerint premierdátumot kapott a női főszereplős kémthriller, a The Rhythm Section. A film főszereplőjét Blake Lively kelti majd életre, producerként pedig Michael G Wilson és Barbara Broccoli állnak a produkció mögött.

Egyelőre egészen jól hangzik ezekkel a nevekkel a film, amelynek premierjét 2019. február 22-ére tűzték ki. Erre a napra más film még nem jelentkezett be, de előtte-utána kerül mozikba az Így neveld a sárkányodat 3, a The Force adaptáció és a Chaos Walking is.

A The Rhythm Section forgatása idén ősszel kezdődik angliai, írországi és spanyolországi, valamint amerikai helyszíneken. Az alapokat egyébként az egyik népszerű brit regénysorozat, a négy részből álló "Stphanie Patrick" adja majd, amelyet Mark Burnell dobott papírra annak idején. A történet Stephanie Patrickről (Blake Lively) szól, arról a nőről, aki lekéste azt azt a repülőgépet, amely lezuhant. Csakhogy a helyzet nem ilyen egyszerű, a megoldás pedig nem a mély depresszióba esés és a drogozás, hanem az ügy kézbe vétele, ugyanis közel sem biztos, hogy baleset történt...

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .