Ports of Call adaptáció a Senkiföldje rendezőjétől

A 2001-es Oscar-díjas dráma, a Senkiföldje (No Man's Land) rendezője, Danis Tanovic adaptálja nagyvászonra a Ports of Call című 1996-os regényt - írja a Deadline.

Ports of Call adaptáció a Senkiföldje rendezőjétől

Az alapokat a libanoni-francia író, Amin Maalouf bestsellere szolgáltatja, amelynek középpontjában egy férfi és egy nő áll, akik bá nem kellene, egymásba szeretnek Párizsban a második világháború alatt. Ossyane egy török herceg, aki muzulmán nevelést kapott, míg Clara egy bécsi zsidó szabadságharcos. A nehézsorsú párt az 1948-as arab-izraeli háború szakítja el egymástól.

Ron Senkowski és Samira Kawas lesz a film producere a Symply Entertainment nevű cégükön keresztül. Danis Tanovic legutóbbi filmje, a Tigers nemrég került bemutatásra a Torontói Nemzetközi Film Fesztiválon.

A film forgatásának Málta, Franciaország és Törökország fog otthont adni, nyelvezete pedig francia lesz, de tartalmaz majd némi arabot, hébert és angolt is.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .