Itt a Ridley Scott-féle Phoenix Forgotten előzetese

Ridley Scott nevével reklámozzák a Phoenix Forgotten című talált felvételes misztikus horrorfilmet, amelynek rendezését Justin Barber (Kezdők) hajtotta végre abból a forgatókönyvből, amelyet T.S. Nowlinnal dobtak papírra.

A film megdöbbentő igaz eseményeken alapul, amelyek 1997. március 13-án történtek, amikor több titokzatos fények jelentek meg az arizonai Phoenix fölött. A jelenséget, amely a Phoenix Lights elnevezést kapta, azóta sem tudták megmagyarázni, és továbbra is a legismertebb UFO-jelenés. Főszerepben Matt Biedel, Ana Dela Cruz. Florence Hartigan, Jeanine Jackson, Clint Jordan, Chelsea Lopez és Justin Matthews. Az amerikai premiert április 21-ére jelentették be.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

1 hozzászólás

  1. Megint egy nézhetetlen, kamera rángatós szar. Pedig a történet még akár jó is lehetne. Mikor hagyják abba az ilyen igénytelen filmek készitését? Már a Blair Witch Project is kurva gyenge volt, pedig azt még a moziban láttam, amikor bemutatták.