Pfeiffer és De Niro vérmes románca

Dolgozott már együtt Brian De Palmával, Tim Burtonnel, Martin Scorsesevel, és most Luc Besson kamerája mögé állt a mindig gyönyörű Michelle Pfeiffer. És nem is akármilyen szerepben láthatjuk viszont! Legújabb filmjében, a Vérmesékben (16) (The Family) egy kőkemény maffiózó feleséget alakít, aki mindent megtesz azért, hogy összetartsa a gengszterek elől menekülő családját, és hogy az idegenkedő kisváros lakói elfogadják fura famíliáját. Imádja a férjét, és a gyerekeit, amit a tehetséges színésznőről is elmondhatunk, aki boldogan éldegél párjával és két gyermekével Los Angeles-i házukban. Azonban Maggie egy teljesen más karakter, mint Michelle, és talán emiatt is élvezte annyira a színésznő, hogy szabadon robbangathat, vagy csípős megjegyzéseket tehet a filmbeli szomszédokra. De ami miatt igazán imádta ezt a szerepet Michelle Pfeiffer az nem más, mint a Nagymenő, a Dühöngő bika, a fiatal Vito Corleone, azaz Robert De Niro.

Malavita, a film by Luc Besson with Robert De Niro, Michelle Pfeiffer, Tommy Lee Jones, Diana Agron, John D'Leo...

Michelle már szerepelt korábban De Niroval közös filmben, bár közös jelenetük még nem volt. Nem úgy, mint most! A két színész között izzik a levegő: szenvedélyesek, vehemensek, és jól megmondják a magukét a másiknak. Néha persze lehordják egymást a sárga földig, de az is biztos, hogy bármire képesek a családjukért…

Pfeiffer egy interjú során az újságíróknak azt is elárulta, hogy már nagyon régóta vágyott erre a közös munkára. Még csak 22 éves volt, amikor a Dühöngő bika meghallgatására jelentkezet, és bár a szerepet akkor nem kapta meg, mindent megtett azért, hogy De Niro felfigyeljen rá. "Még sosem meséltem ezt neked?" - fordult Pfeiffer De Niro felé az interjú közben. "A Dühöngő bika meghallgatásán találkoztunk először, de biztos nem emlékszel már rá. Nagyon csitri voltam még akkor." - mesélte nevetve Pfeiffer. "Mindenáron meg akartam kapni a szerepet, és próbáltam feltűnést kelteni, de még csak észre sem vettél. Jó sokat kellett várnom, hogy ez a románc beteljesüljön."

Malavita, a film by Luc Besson with Robert De Niro, Michelle Pfeiffer, Tommy Lee Jones, Diana Agron, John D'Leo...

És hogy vajon Pfeiifer miért robbantja fel a kisváros élelmiszerboltját, vagy De Niro miért veri péppé a vízvezetékszerelőt az hamarosan kiderül minden néző számára! Luc Besson és Martin Scorsese fekete komédiája, a Vérmesék szeptember 26-tól a hazai mozikban is megtekinthető.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .