The Party előzetes Kristen Scott Thomasszal

A Roadside Attractions szállította a The Party címre keresztelt éjsötét komédia előzetesét és poszterét, amely mögött Sally Potter író-rendező áll. Ahogyan a poszter fejlécéről is leolvashatjátok, főszerepben nem kisebb arcok kerülnek majd érdekesebbnél érdekesebb szituációkba, mint Kristen Scott Thomas, Timothy Spall, Patricia Clarkson, Cillian Murphy, Bruno Ganz, Cherry Jones és Emily Mortimer.

A The Party idehaza A vendégek címmel kerül mozikba, méghozzá jóval korábban, mint az amcsiknál, már január 4-én, míg a tengerentúliaknak február 16-ig kell rá várniuk.

Az elegáns londoni házban baráti társaság gyűlik össze, hogy ünnepeljen: Janetet, a háziasszonyt pár órája választották meg a brit árnyékkormány miniszterévé. Úgy tűnik azonban, hogy ma szinte minden jelenlevőnek van valami szenzációs bejelentenivalója, és a vendégek egyre kevésbé figyelnek Janet példa nélküli sikerére. Rejtélyes telefonhívások érkeznek, az egyik várva várt vendég távol marad, és egyszer csak előkerül egy pisztoly is...

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .