Paramount animációs premierdátumok 2019-ig

A Paramount Animation tegnap bejelentette néhány hamarosan érkező, vagy még készülőfélben lévő animációs filmjének premierdátumait, melyek 2016 márciusa és 2019 márciusa között debütálnak.

Paramount animációs premierdátumok 2019-ig

Ezúttal A kis herceggel (The Little Prince) szerencsénk van, ugyanis a nálunk november 5-én bemutatott animációst az amerikaiak csak 2016. március 18-tól nézhetik. A Monster Trucks, ami a Paramount Animation és a Nickelodeon Movies gyártásában készül, a korábban 2016. március 18-ról 2017. január 13-ára vándorolt át.

2019. február 8-ára tűzték ki a SpongyaBob 3 (SpongeBob SquarePants 3) premierdátumát, ami az idén bemutatott animációs folytatása lesz. A második részt jegyző Paul Tibbitt visszatér, hogy levezényelje a harmadik felvonást, a szinkronhangok közül pedig Tom Kenny, Clancy Brown, Rodger Bumpass, Bill Fagerbakke, Carolyn Lawrence és Mr. Lawrence jelenlétére számíthatunk.

Az Amusement Park egy új, eredeti animációs film, melyet 2019. március 22-én tűznek vásznakra. Ezt az animációs szakmában járatos Dylan Brown (korábban a L'ecsót, a Némó nyomában-t és a Toy Storyt felügyelte) rendezi, az eredeti hangokat pedig Matthew Broderick, Jennifer Garner, Jeffrey Tambor, Kenan Thompson, Ken Jeong, Mila Kunis, John Oliver és Brianna Denski szolgáltatják a karakterekhez.

Végül pedig a stúdió ismét bejelentette az Elton John-féle Rocket Pictures gyártásában készülő Sherlock Gnomes-t, ami 2018. január 12-én kerül vásznakra odakint. A filmnél a Paramount és az MGM is közreműködnek, amelyből John Stevenson (Kung Fu Panda) rendez filmet, és az első rész készítői is visszatérnek. Szinkronhangokat illetően Johnny Deppel, valamint James McAvoy-jal és Emily Blunttal számolhatunk.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .