Öt Legendás állatok és megfigyelésük film lesz

Még mozikba sem került a Legendás állatok és megfigyelésük, és máris hatalmas franchise-ként kezeli a Warner Bros. Az ugye nem újdonság, hogy második és harmadik része is lesz, viszont a franchise kiagyalója, J.K. Rowling ma egy facebookos kérdezz-feleleken elejtette, hogy már három helyett öt filmben gondolkodik a stúdió.

ot-legendas-allatok-es-megfigyelesuk-film-lesz

Nem rossz ez egyébként, de legalább az első film premierjét kivárhatták volna, mert bár jövedelmezőnek ígérkezik, de előre inni a medve bőrére... A második rész 2018. november 16-ára, a harmadik pedig 2020. november 20-ára van bejelentve, azonban a negyedik és ötödik rész érkezéséről nincs hír. Még az is lehet, hogy tartani akarják a két évente bemutatunk egy új filmet tempót.

Az első részben főszereplőt játszik  Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Alison Sudol, Ezra Miller, Dan Fogler, Colin Farrell, Jenn Murray, Jon Voight, Carmen Ejogo, Gemma Chan és az újonc Faith Wood-Blagrove is. S, ha már minden ennyire fantasztikus, akkor hoztam nektek egy IMAX posztert és egy vadonatúj videót is még tegnapról - utóbbi spoileres is lehet.

legendas-allatok-es-megfigyelesuk-poszter

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .