Októberben jön a Fassbender-féle Steve Jobs film

Most, hogy a Universal Picturesnél megindultak a Steve Jobs film munkálatai, a stúdió be is jelentette a film premierjét 2015. október 9-ére - adta hírül a Deadline.

Októberben jön a Fassbender-féle Steve Jobs film

Arról még nincs hír, hogy meddig fog tartani a forgatás, viszont innentől kezdve nagyjából hét hónapjuk van készre ütni a filmet. A feljebb írt októberi napon debütál a Disney égisze alatt készülő The Finest Hours, a Relativity Media Kidnap-je, és a New Line Vacation-je is. Mindegyik filmről volt szó korábban, a kereső pedig elég segítőkész.

A címből már kifejthettétek, de azért a teljesség kedvéért írom, hogy Michael Fassbender fogja alakítani az Apple alapítóját, Steve Jobsot, Kate Winslet pedig Joanna Hoffman szerepében tűnik fel. Steve Wozniak bőrébe Seth Rogen bújik, Jeff Daniels pedig John Sculleyt kelti életre. Katherine Waterson is feltűnik a filmben, méghozzá Chrisann Brennanként, Michael Stuhlbarg pedig Andy Hertzfeldként.

A rendező továbbra is Danny Boyle, a forgatókönyvet pedig az Oscar-díjas Aaron Sorkin jegyzi. Szerintem kissé agyonrágott információkról van szó, de ismétlés a tudás Macintosha.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .