Készül a különálló Obi-Wan Kenobi film

A The Hollywood Reporter mára virradóan arról adott hírt, hogy tovább bővül a Star Wars univerzum, méghozzá egy teljesen különálló Obi-Wan Kenobi spin-off filmmel.

A forrás értesülései szerint Stephen Daldryval (A felolvasó, Billy Elliot, Rém hangosan és irtó közel) már elkezdődtek a tárgyalások, hogy vezényelje le a filmet, azonban a forgatókönyvről és a további részletekről még igencsak korai lenne beszélni, mint ahogyan arról is teljesen fölösleges, hogy ki játssza majd a karaktert.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

14 hozzászólás

  1. Isten ments, hogy valami új karaktert találjanak ki. Minek az? Az elvakult rajongók úgyis sikerre visznek mindent.

    • tokesrece

      Ámen! Van annyi könyv, képregény, játék, Tök jó karakterekkel/ sztorival. De nem! Disney ontja nekünk a Han Solo, Jabba, r2-d2, Yoda spinoff-okat! A F@+**ért nem lehetne egy régi köztársaság ideje alatt csinálni egy filmet! A Sith háborúról pl! Sokkal jobb sztorit lehetne kihozni belőle!

      • zsocso

        Egyetértek. De ha már mindenképp egy spin-off filmet akarnak a régi szereplőkkel, akkor inkább megnéznék egy Darth Maul vagy Darth Vader filmet. Obi Wan történetét már láttuk az előző trilógiákban. A Baljós Árnyakban kezdett, mint tanonc a New Hope-ban pedig bevégezte. Van valakinek hiányérzete? Mellesleg ugyanez a helyzet Han Solo-val is. Láttuk, amikor átállt a jó oldalra és azt is, amikor meghalt. Vader-el is ugyanez van, de inkább azt nézném, hogy hogyan szemétkedett az EP3 és EP4 között eltelt ca. 20 évben.

      • Na, én meg pont egy Vader filmre nem lennék kíváncsi mert igazából az 1-6. Rész kvázi róla szólt. Persze lehetne róla is.

        Egyébként remélem a IX. Rész után hanyagolni fogják már az eddig megismert szereplőket teljesen.

  2. Edete

    Egyáltalán nem értek egyet a károgással. Ewan McGregor (aki remélhetően visszatér) zseniális színész, az általa létrehozott Obi-Wan pedig egyértelműen az egész SW univerzum egyik legikonikusabb és kedvelhetőbb karaktere. Sajnos az egész előzménytrilógia nem sikerült éppenséggel jól és ez részben behatárolta a karakter lehetőségeit is.

    Ez az amiért a McGregor féle Obi megérdemelne egy külön filmet. Több van benne mint amit ki tudott adni magából.

    • zsocso

      Igaz. De McGregor Obi Wan-ját láttad már háromszor. Nem akarnál inkább egy új karaktert nézni, aki legalább annyira jó? Egy új karakternél nem kéne azzal erőlködni hogy a cselekedetei passzoljanak az előző részek történetéhez. Ráadásul egyenlőre szó sincs arról, hogy McGregor játszaná a szerepet.

      • Edete

        Szerintem a kettő nem zárja ki egymást. Ha új karaktereket akarsz itt az idei film Kylo meg Finn főszereplésével. Vagy a Rogue One csupa új karakterrel. Továbbá a 9. rész is feltehetően főleg az új karakterek köré épül majd.
        Én szeretem mind a kettőt, jók az újak is és a régiek is, de ha választanom kéne akkor a válaszom az hogy NEM, én inkább megnéznék egy egész McGregor- Obi Wan filmet. Mint mondtam sokkal több van a karakterben mint ami ki tudott jönni belőle az előzménytrilógia alatt.

      • Én szinte teljesen biztos vagyok benne hogy McGregor visszatér mivel mondta ő többször is hogy ő még akár csak szellemként is szívesen visszatérne Obi-Wan szerepében. Plusz már az Ébredő Erőben is benne volt mint Obi-Wan, igaz csak egy mondata volt Rey látomásában.

  3. zsocso

    Az a baj, hogy Kylo, Rey és Finn szar karakterek lettek. Ráadásul a film sem jó.A Rogue One-ban meg kinyirtak mindenkit. És ez érződött a jellemfeklődéseken is. Senkit sem akartak igazán megkedveltetni a nézőkkel. Viszont én nem lepődnék meg, ha nem McGregor lenne Obi Wan, hanem valaki fiatalabb. Illene a Disney mostani politikájába.

    • Edete

      Szerintem Kylo az egyik legösszetettebb karakter aki valaha SW filmben szerepet kapott. Én nagyon bírtam a hisztis lázadó karaktert. Ötletes változtatás az eddigi eredendően gonosz szereplőkhöz képest. Rey meg instant kedvenc karakteremmé vált, bár ez főleg a színészi játéknak köszönhető. Szerintem nagyon jól megalapozták a karakterét. Finn valóban szar és maga a film sem volt jó, de a karakterek szerintem adottak ahhoz hogy a 8. rész király film legyen.

      Az egész Obi-Wan filmnek csak akkor van értelme ha McGregor visszatér és szerintem vissza is fog.

      • zsocso

        Értem azokat a pozitivumat, amiket soroltál. Nekem az volt a bajom Kyloval. hogy egy gyenge Darth Vader utánzat volt. Finn csak a kötelező jópofa de inkább kinos néger volt. Rey nem volt gáz, de zavart hogy mindent szinte azonnal tudott. Millenium Falcont vezetni, DB8-al kommunikálni, fénykardozni, telepata trükköket stb. Nekem ez sok volt. Meg úgy általában az egész film nagyon gyerekes és ostoba volt. Remélem a 8. rész jobb lesz. Ha lesz Obi Wan film, akkor szerintem is csak McGregorral van értelme.

  4. Remélem majd kiderül a filmből hogy ő Rey nagyapja ami simán meg is állná a helyét mivel gondoltam hogy az öreg nemcsak homokozott 20 évig a Tattoine-on :)

    Amúgy McGregort visszahívták már az Ébredő Erő-höz is szóval nem tudom miért most cserélnék le. A közhiedelemmel ellentétben nem hülyék ülnek ott a Disney-nél. Bár inkább Lucasfilmnél mert a kreatív dolgokról a filmmel kapcsolatban ők döntetnek.

    • Az Ébredő Remake után én nem vagyok benne biztos,hogy nem hülyék ülnek a Disneynél. Remélem dolgoznak már a Jabba filmen.